Om oss

Panic Learn er min første bedrift og var starten på min forretningsreise. Jeg tror jeg egentlig bare ville tjene masse penger. Bedriften har gått fra bare meg til 12 ansatte og tilbake til bare meg. Så dette blir ingen “om oss” men “om meg”.

Jeg er jo helt rå i matematikk og det var kanskje naturlig å starte denne bedriften. Jeg var alltid flink på skolen og spesielt matematikk, men jeg var aldri veldig god. Det ble jeg etter 5 år med høyere utdanning. Jeg har gått 3 år på universitetet i Liverpool og tatt en bachelorgrad i luftfart og romteknologi. Det betyr egentlig bare at jeg er flyingeniør.

De neste 2 årene etter universitetet brukte jeg til å bli pilot på flyskolen PFA i Sandefjord. I dag bor jeg i Canada og jobber med en del andre ting jeg ikke føler for å snakke om akkurat nå. Selv om jeg var flink på skolen betyr det ikke at jeg likte skolen. Jeg er 27 år gammel i dag og når jeg reflekterer over fag som er viktig, kommer jeg frem til 3 stykker: Matematikk, Historie og Språk.

Jeg er mentor for 16 elever om gangen. Jeg kan også bli din mentor. Sammen med meg vil du bli bedre i matematikk. Ta kontakt og se om det er ledige plasser dette semesteret.

Sunprit Singh Jandu
Kanskje din neste mentor?
Scroll to Top