10X BEDRE SJANSE FOR Å BESTÅ EKSAMEN MED BI KURS

Denne video serien er spesielt laget for BI elever som har eksamen i matte for siviløkonomer MET 1180, men er nyttig for alle som har matte innenfor økonomi og finans.

HVA SIER ELEVENE VÅRE

Åse bestod eksamen med glans etter hjelp fra privatlærer!

bestod eksamen med privatlærer i matte
Play Video

Vi vil gi deg best mulig sjanse

Skoler er stengt under pandemien og det er en tøff tid for alle. Vi vil gi BI elever best mulig sjanse til å bestå eksamen. For at alle skal ha muligheten så har vi laget en gratis video serie alle kan lære av.

Hvem er instruktøren?

Sunprit er utdanna ingeniør innen luftfart og romteknologi. Han er også pilot og en webutvikler. Med sin brede kompetanse innenfor spennende områder er han den perfekte læreren som kan pushe deg maks og lære deg kreativ problemløsning.

Sunprit Singh Jandu
Privatlærer
Spesielt laget for BI elever

Bakgrunn

"Matte kan være super lett hvis du har den rette mentoren."

Sunprit har spesielt laget denne mini serien for BI elever som ønsker hjelp med matte for siviløkonomer MET 1180. Han har bachelorgrad i Aerospace Engineering fra Universitetet i Liverpool, og ble nylig ferdigutdanna pilot i 2020 fra Pilot Flight Academy.

I dette kurset lærer du om matriser, integraler, funksjonsdrøfting, partiell derivasjon og Lagrange-optimering. Det kan derfor være relevant for alle studenter som trenger hjelp med matematikk innenfor økonomi og finans. 

Go big or go bigger.

Vi går gjennom en gammel eksamen sammen i denne video series. Kurset er laget for deg som ønsker:
VÅRE ELEVER

Bli den neste som oppnår målene dine.

5/5
Jeg fikk B. Veldig fornøyd! Var ganske nærme A også. Tusen takk for hjelpen!
Cornelia
Matematikk BI
5/5
Fikk 5er på matteprøven! Vil bare takke deg igjen, kunne ikke klart det uten din hjelp! Betyr mye.
Serkan
Matematikk 1P
5/5
Matte og fysikk var hieroglyfer for meg! Jeg tenkte at jeg ville være fornøyd så lenge jeg består men etter et halvt år med privatlærer fikk jeg B i matte og fysikk! Veldig fleksibel lærer! Jeg er superfornøyd!
Thomas
Fysikk og Matte på Høyskolen
5/5
For første gang så var det mange A-ha opplevelser ved matematikk undervisningen til Sunprit, svært fleksibel og dyktig. En stor takk til Sunprit og Panic Learn!
Bendik
Matematikk BI
5/5
Sønnen min fikk 6er i matematikk. Før privatlærer hadde han 3. Det på kun et semester. Jeg kunne nesten ikke tro det.
Heidi
Matematikk 1P
5/5
Læreren anbefalte min datter til å ta 1P fordi hun var svak i matte. Jeg tok kontakt med Panic Learn og etter et semester med privatlærer fikk hun 5 i 1T matte. Jeg er veldig glad.
Einar
Matematikk 1T
Scroll to Top

BI MATTE KURS!