LÆR HVORDAN DU KAN TJENE PENGER PÅ KRYPTOVALUTA

DeFi eller desentralisert finans er i ferd med å revolusjonere verden. Det er sant, men det er noe du ikke vet enda. Meld deg på for å lære mer. Dette er ikke en “get-rich scheme”, men et lærerikt kurs.

LÆR HVORDAN DU KAN TJENE PENGER PÅ KRYPTOVALUTA

DeFi eller desentralisert finans er i ferd med å revolusjonere verden. Vi lanserer Norges første DeFi Academy i November 2021.

HVA ER DEFI?

Teeka Tiwari forklarer hva desentralisert finans er og betyr for verden

Play Video

Det er som starten på Internett

Vi ønsker å hjelpe deg forstå hva krypto er. Du lærer alt om mikroøkonomien til krypto, hvordan det vil ha en effekt på makronivå og hvordan du kan være en del av fremtiden om du starter nå. Ikke vent for lenge. 2 år i kryptoverden er som 10 år i en annen verden.

Hvem er instruktøren?

Sunprit er utdanna ingeniør innen luftfart og romteknologi, og er også en pilot. Det siste året har han jobbet med webutvikling og undervisning i finans på BI nivå. Med sin bakgrunn og forståelse for finans skjønner han hvorfor DeFi er en revolusjonerende teknologi for verden som de fleste fortsatt ikke vet om. Krypto vil påvirke økonomien på makro og mikronivå. Vil du forstå hvilken muligheter det skaper, hvordan du kan investere og være en del av teknologien? Da er dette for deg.

Sunprit Singh Jandu
Privatlærer
VÅRE ELEVER

Bli den neste som oppnår målene dine.

5/5
Jeg fikk B. Veldig fornøyd! Var ganske nærme A også. Tusen takk for hjelpen!
Cornelia
Matematikk BI
5/5
Fikk 5er på matteprøven! Vil bare takke deg igjen, kunne ikke klart det uten din hjelp! Betyr mye.
Serkan
Matematikk 1P
5/5
Matte og fysikk var hieroglyfer for meg! Jeg tenkte at jeg ville være fornøyd så lenge jeg består men etter et halvt år med privatlærer fikk jeg B i matte og fysikk! Veldig fleksibel lærer! Jeg er superfornøyd!
Thomas
Fysikk og Matte på Høyskolen
5/5
For første gang så var det mange A-ha opplevelser ved matematikk undervisningen til Sunprit, svært fleksibel og dyktig. En stor takk til Sunprit og Panic Learn!
Bendik
Matematikk BI
5/5
Sønnen min fikk 6er i matematikk. Før privatlærer hadde han 3. Det på kun et semester. Jeg kunne nesten ikke tro det.
Heidi
Matematikk 1P
5/5
Læreren anbefalte min datter til å ta 1P fordi hun var svak i matte. Jeg tok kontakt med Panic Learn og etter et semester med privatlærer fikk hun 5 i 1T matte. Jeg er veldig glad.
Einar
Matematikk 1T
Scroll to Top

takk! du blir kontaktet!

Vi gleder oss til å ha deg med i vår første masterclass!